Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Огляд оновленого BMW X1 facelift

Початковий кроссовер від німецького автовиробника отримав свіжі специфікації та економні силові установки підсилені гібридними технологіями. Також ми побачимо трохи змінений зовнішній вигляд X1 та нові матеріали інтер҆ єру. Рестайлінговий кроссовер потрапить на ринок Європи в третьому кварталі цього року за ціною попередника та буде конкурувати з такими моделями як Audi Q3 та Mercedes GLA.

Екстер҆ єр BMW X1 facelift перероблений відповідно до фірмового стилю марки, тому новачок виглядає більш виразно та досить агресивно. Радіаторна решітка та нові світлодіодні ліхтарі підкреслюють преміальність моделі, яка намагається бути схожою на старших родичів з індексом X. Завдяки новим кольорам кузова та легкосплавним дискам значно розжирено межі індивідуалізації найменьшого кроссовера. Акцент на цьому сегменті роблять майже всі автовиробники, адже на європейському ринку настав просто таки справжній «бум» позашляховиків.

Всередині новачка можна побачити нові матеріали в оздобленні центральної консолі та технологію голосового керування функціями BMW ConnectedDrive. Опціонально доступні три варіанти пакетних комплектацій та безліч можливостей індивідуалізації салону від вибору звичайних кольорів до аксесуарів M Sport. Головним пристроєм у салоні залишається 8,8-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи, яка підтримує Apple CarPlay та оплату послуг в онлайн режимі через швидкісний інтернет.

Під капотом базової модифікації X1 sDrive 18i SE встановлено 3-циліндровий силовий агрегат на 136 к.с. На цьому кроссовері відсутній повний привід і завдяки такому підходу німцям вдалося втримати вартість машини на рівні 30 тисяч євро. Єдине «але» у кроссовера не задній а передній привід, що може не дуже сподобатись справжнім шанувальникам стилю BMW. Найбільш цікавим виглядає версія xdrive 25e з гібридним двигуном, що дозволить кроссоверу проїхати на електриці біля 50 км без дозарядки. Оновлений BMW X1 став найбільш економним та екологічним у своєму класі. Не відмовились баварці і від турбодизелів, які залишаються в лінійці двигунів бренду як мінімум ще на 5 років.

З новим BMW X1 баварці планують збільшити продажі кроссоверів не тільки в Європі а у всьому світі…

 

 

05.07.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Огляд оновленого BMW X1 facelift

Політика конфіденційності